Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Η αντρειοσύνη του Έλληνα…

Η Ελλάς βρίσκεται από το 2010 στη δύνη των Μνημονίων, όταν ο ολετήρας του Έθνους Γιώργος Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) και ακολούθως οι κυβερνήσεις των Λουκά Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ), Σαμαρά – Βενιζέλου (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) Τσίπρα – Καμμένου (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ), δηλαδή όλου του πολιτικού φάσματος της Ελλάδος, ξεπούλησαν για 99 χρόνια την Πατρίδα στους ξένους κατακτητές μετατρέποντας μια ανεξάρτητη χώρα σε χώρα χρέους, με γερμανική Κατοχή! Σύσσωμο, αυτό το πολιτικό Σύστημα στραγγαλίζει τον ελληνικό λαό με την τυφλή υπακοή των αποφάσεων των ξένων δυναστών και την απόλυτη εφαρμογή των Μνημονιακών Νόμων, που ψήφισαν όλες αυτές οι κυβερνήσεις! Στέλνοντας 700 χιλιάδες νέους στο εξωτερικό, αφοπλίζοντας έτσι το επιστημονικό οπλοστάσιο της χώρας και δημιουργώντας καταστάσεις μιας γερασμένης χώρας! Στην οποία οι γέροντες αποτελούν το 21,3% και η υπογεννητικότητα βρίσκεται σε κατακόκκινο σημείο! Και σε αυτούς τους γέροντες - συνταξιούχους, που ήδη με τις συνεχείς περικοπές των συντάξεών τους όλα αυτά τα Μνημονιακά χρόνια, τους έχει περικοπεί η σύνταξη περισσότερο από το 50% από αυτήν που ελάμβαναν προ των Μνημονίων, από 1η Ιανουαρίου 2019 με το Νόμο Κατρούγκαλου θα υπάρξει νέα δραστική μείωση της τάξεως του 18% στις κύριες συντάξεις και 18% στις Επικουρικές! Ας προσθέσουμε, ότι τότε οι μισθοί θα είναι χειρότεροι από ότι είναι σήμερα, καθώς και ότι οι σημερινοί εργαζόμενοι δεν θα πάρουν ποτέ τους σύνταξη! Αυτό λοιπόν το δουλικό πολιτικό προσωπικό της Πατρίδος μας δεν λέει ένα ΟΧΙ στους δανειστές μας! Έτσι, δεν έχει ο ελληνικός λαός καμιά απολύτως ελπίδα από αυτούς! Γι΄ αυτό, πώς να μην σταθώ με ιδιαίτερη περηφάνια στο γεγονός, πώς την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 τρία ελληνόπουλα πήγαν σε βραχονησίδα “Ανθρωποφάς” νοτιανατολικά των Φούρνων Ικαρίας και ύψωσαν τη γαλανόλευκη Σημαία Μας; Σε αυτή τη βραχονησίδα που οι Τούρκοι θεωρούν “αμφισβητούμενη περιοχή” τα τρία ελληνόπουλα έδειξαν το μέγεθος της ανδρείας τους και της ελληνικής υπερηφάνειας τους! Ναι λοιπόν! Μόνο αυτός ο ελληνικός λαός μπορεί να βάλει τέλος σε αυτό το προδοτικό πολιτικό Σύστημα της Πατρίδος! Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να σώσει την Ελλάδα μας!!

Ο Πολεμικό μας Ναυτικό …αγρυπνά!



Η Καλόλιμνος είναι ένα ελληνικό νησί των Δωδεκανήσων που βρίσκεται βορειοανατολικά της Καλύμνου! Εκεί υπηρετούν περί τους 40 στρατιώτες μας! Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως αυτή η δύναμη έχει αυξηθεί μετά τα συνεχή τσαμπουκαλέματα των Τούρκων! Και βέβαια πολύ καλά κάνει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ενισχύει μικρά νησιά μας! Επίσης, οι στρατιώτες που φυλάσσουν την Καλόλιμνο μεταφέρονται από την Κάλυμνο με την υποστήριξη – συνοδεία δύο σκαφών του Λιμενικού μας Σώματος! Οι πληροφορίες μας κάνουν επίσης λόγο, ότι η εντολή του ΓΕΣ είναι να πράξουν τα δέοντα στην περίπτωση που διαπιστώσουν την όποια “αταξία” στην θαλάσσια περιοχή της Καλολίμνου! Η ίδια εντολή μας λένε ισχύει και για την νήσο Ψέριμο! Θεωρούμε και για πολλές άλλες περιπτώσεις! Επιπρόσθετα, να σας μεταφέρουμε, ότι ο Στρατός μας βράζει κατά της τουρκικής προκλητικότητας και αν χρειαστεί θα πράξει το καθήκον του κατά της όποιας ξένης επιβουλής!!

Έχουν γνώση οι φύλακες του Στρατεύματος…



Σας είχα ενημερώσει για το περίεργο ραντεβού του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, στο γραφείο του Έλληνα Α΄ ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Απόστολάκη! Και λέγω περίεργο, γιατί είθισται ο κάθε πρέσβης μιας χώρας στην Ελλάδα να συνομιλεί με πολιτικά πρόσωπα της κάθε ελληνικής κυβερνήσεως, όπως είναι ο Πρωθυπουργός, ο ΥΠΕΘΑ κλπ. Αφού ο κάθε πρέσβης είναι ένας διπλωμάτης, που εκπροσωπεί στη χώρα μας την πολιτική ηγεσία της χώρας του! Έτσι, δεν έχει καμιά δουλειά να δει ιδιαιτέρως τον Α΄ ΓΕΕΘΑ της Πατρίδος μας! Όταν μάλιστα, χρονικά το κλίμα είναι πολύ φορτισμένο με την Τουρκία και οι σχέσεις των δυο χωρών είναι ιδιαίτερα τεταμένες! Όταν ο Σουλτάνος της Τουρκίας κρατάει παράνομα και κόντρα στο Διεθνές Δίκαιο ομήρους δυο Έλληνες στρατιωτικούς, χωρίς ακόμη να τους έχει αποδοθεί κατηγορία! Η ανησυχία μας δε, από αυτήν την συνάντηση αυξάνει, από τη στιγμή που θεωρούμε “γεράκι” των ΗΠΑ και του βαθέως του κράτους (σ.σ. Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) τον νυν πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα! Ανησυχούμε επίσης περισσότερο, από την πληροφορία που έφθασε στ΄ αυτιά μας και ρωτούμε ευθέως! Ρώτησε ο κ. Πάιατ στη διάρκεια της κουβέντας, τον Α΄ ΓΕΕΘΑ, αν ο κ. Αποστολάκης ελέγχει το Στράτευμα; Εάν συμβαίνει αυτό, τι άραγε θα μπορούσε να σημαίνει; Μήπως περίπτωση της Κύπρου ή των Ιμίων, που η στρατιωτική ηγεσία “κοιμόταν”; Μας χαροποιεί βεβαίως η πληροφορία που μας γνωστοποιήθηκε, πως η απάντηση του κ. Αποστολάκη στο ερώτημα του κ. Πάιατ, ήταν: ΟΧΙ δεν τους ελέγχω! Όπερ σημαίνει πως έχουν γνώση οι φύλακες!!

Γιάφκες Τούρκων και Αλβανών στην Αθήνα…



Στην οδό Μ……. στην Κυψέλη, μας ενημερώνουν ότι μένει μόνιμα στην Ελλάδα ένας Αλβανός, που είναι στέλεχος στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του αλβανικού ΓΕΕΘΑ! Εκεί, μας λένε, έχουν πυκνώσει τα τελευταία βράδια οι συσκέψεις με Τούρκους πράκτορες στην Ελλάδα! Εκεί στον τέταρτο όροφο μας επισημάνθηκε, ότι συμμετείχε και Τουρκοκύπριος από τα Κατεχόμενα, που φέρεται ότι κάνει επισκέψεις και στην Κομοτηνή! Έχοντας σχέση με εταιρεία εισαγωγής φρούτων από την Τουρκία! Σε μια από τις συσκέψεις τον Μάρτιο που έγινε από 23:00 – 04:00 το πρωί συμμετείχε και στέλεχος της Zirat Bank, που όπως μας μεταφέρθηκε, είναι Κοσοβάρος, κρυφό στέλεχος του UCK, επιφορτισμένος σε θέματα συνεργασίας με τη ΜΙΤ! Λέτε να αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου