Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνελήφθη από άντρες της ΔΙ.ΑΣ. Νοτιανατολικής ξανά το παιδόφιλο κτήνος – Τραυμάτισε αστυνομικό

Κατά τη χθεσινή σύλληψη επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό με εξαιρετική αγριότητα. Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τη σύλληψη του κατά συρροήν παιδόφιλου κτήνους Ισιδώρου Μάρκου όταν στα τέλη του περασμένου μήνα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 29 Μαρτίου συνελήφθη τη στιγμή που αυνανιζόταν μπροστά σε μαθητές σε Δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας....
Το κατά συρροήν κτήνος που έχει φυλακιστεί τουλάχιστον δυο φορές από το 1998 όπου ξεκίνησε τη δράση του, τελικά αφέθηκε ελεύθερος λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του, για να συνεχίσει την αρρωστημένη του δράση.
Χθες, το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης πήρε φωτιά. Αναστατωμένοι δάσκαλοι και γονείς, εντοπίζουν τον 56χρονο παιδόφιλο επιδειξία να αυνανίζεται και να παρενοχλεί σεξουαλικά μαθητές, έξω από το 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο Ελληνικου. Καταφέρνει όμως να διαφύγει άμεσα από τα σημεία πριν ακόμα καταφτάσει η αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης λαμβάνει νέα τηλεφωνήματα. Ο ανώμαλος, αυτή τη φορά βρίσκεται έξω από το 13ο Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης.
Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. καταφθάνουν στο σημείο σε λιγότερο από 2 λεπτά και αιφνιδιάζουν το δράστη ο οποίος στη θέα των αστυνομικών κινείται με εξαιρετική αγριότητα κατά πάνω τους ουρλιάζοντας «Είμαι μαζόχας. Μου αρέσει να με κυνηγάτε. Αυτή είναι η αρρώστια μου». Οι σκηνές που ακολουθούν είναι σοκαριστικές για τους αυτόπτες μάρτυρες που βλέπουν μάχη σώμα με σώμα μεταξύ του παιδόφιλου και των αστυνομικών. Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικοί καταφέρνουν να του περάσουν χειροπέδες. Ένας άντρας από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζεται  από το δράστη.
Με τις βαριές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης, της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της αντίστασης και εξύβρισης κατά των Αρχών, αλλά και της παραβίασης του περιοριστικού όρου να μην απομακρύνεται από τον τόπο διαμονής του στο Κορωπί, αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι, ποιος Εισαγγελέας θα διατάξει την… προσωρινή του αποφυλάκιση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου