Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ! (βίντεο)

  

Παράνομοι μετανάστες κατέλαβαν την πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη και άρχισαν τις προσευχές στον Αλλάχ! (βίντεο)
Περίπου 200 λαθρομετανάστες, από τους οποίους οι περισσότεροι Αφγανοί, πέρασαν την νύχτα τους στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης διαδηλώνοντας και προσευχόμενοι για την μεταφορά τους στην ηπειρωτική Ελλάδα...
και την εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχουν υποβάλει.  Οι αλλοδαποί, αφού κατέλαβαν την πλατεία έστησαν χαλάκια επιδόθηκαν σε προσευχές στον Αλλάχ με τους κατοίκους και τους περαστικούς να τους κοιτούν αποσβολωμένοι!  Όπως πολλοί φοβούνται  στην επόμενη διαμαρτυρία τους θα απαιτήσουν την ανέγερση τεμένους στο νησί, ώστε να μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα μέχρι να αποχωρήσουν για την ηπειρωτική Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου