Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΕΠΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Έκανε τζάμπα μαγκιές στα κανάλια και καλούσε τον κόσμο να βάλει σημαία στα Ίμια. Τώρα πάλι κωλοτούμπα



Οι κωλοτούμπες του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Σε μια ακόμα «κωλοτούμπα» προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σχετικά με το θέμα της σημαίας  που τοποθετήθηκε από τους τρεις νεαρούς στη βραχονησίδα του Αιγαίου «Μικρός Ανθρωποφάγος».
Η σημερινή δήλωση έρχεται σε αντίθεση με τις κατά καιρούς δηλώσεις του ίδιου σχετικά με το θέμα της ελληνικής σημαίας .
Πιο συγκεκριμένα στις 28/6/15 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο υπουργός έλεγε από το βήμα της Βουλής ότι: « μας ζητούν να εγκαταλείψουμε τις σημαίες, μας ζητούν να εγκαταλείψουμε την εθνική μας κυριαρχία, μας ζητούν να υποστείλουμε την πατρίδα» ενώ σε άλλη κομματική εκδήλωση κατά το παρελθόν ο Πάνος Καμμένος δήλωνε βέβαιος πως «εμείς την ελληνική σημαία δε θα την υποστείλουμε από κανένα ιστό, ότι και αν χρειαστεί να κάνουμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Το 2015 δε ενώ ήταν υπουργός Άμυνας καλούσε τους Έλληνες να πάνε στα Ίμια να βάλουν σημαίες:



Σε αντίθεση με τις παραπάνω δηλώσεις του, ο υπουργός δήλωσε σήμερα ότι « η προβολή σημαίας αποτελεί ισχυρή πράξη επιβολής εθνικής κυριαρχίας», συμπληρώνοντας «όταν λοιπόν κάποιος παίρνει τη σημαία και την τοποθετεί κάπου, πρέπει να διασφαλίσει ότι ο ίδιος ή με ενημερωμένες τις Ένοπλες Δυνάμεις θα την υπερασπιστεί με το αίμα του μέχρι το τέλος».

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/kammenos-gia-simees-ti-elege-to-2015-ke-ti-simera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου