Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Απόστρατοι Καραβανάδες και Kοντυλοφόροι των Καφέ …Στήνουν στον Τοίχο τους νέους που ύψωσαν τη Σημαία ! (Αχ και να ζούσε η Κυρά της Ρω)

Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ. Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣΗ Υποκρισία μας δεν έχει Όρια και δυστυχώς έχουμε χάσει κάθε μέτρο, το τι δεν ακούμε να λέγεται και να γράφεται στο διαδίκτυο και τηλεοπτικές εκπομπές δεν περιγράφεται !...
 Τα έβαλαν όλοι με τα παιδιά που τόλμησαν να βάλουν σε Ελληνικό έδαφος το Σύμβολο της Ελλάδος την ελληνική Σημαία και επειδή οργίστηκε ο Τούρκος Πρωθυπουργός (έκλασαν όλοι μέντες !) …Τόσο που αναρωτιόμαστε αν ζούμε και σήμερα η Κυρά της Ρω θα την στήναμε και αυτήν στο Τοίχο;
Μετά το αρχικό μούδιασμα απο τις δηλώσεις των Τούρκων άρχισαν να γράφουν μπαρούφες οτι δεν πρέπει να προκαλούμε λέει τους Τούρκους και μάλιστα Απόστρατοι Στρατηγοί έγραψαν οτι λεει πιθανώς να υπάρχουν και ποινικές Ευθύνες!
Μάλιστα μας λέει οτι τις Σημαίες τις υπερασπίζονται με το αίμα τους …Όπως την υπερασπιστήκανε αυτοί στα Ίμια τότε που μπορούσαμε να στείλουμε το Τούρκικο Στόλο στον πάτο και τότε κάναμε πίσω ;
Τότε αυτοί Απόστρατοι δεν ήταν στην ενέργεια ; Τι έκαναν υπερασπίστηκαν με το κορμί τους την Σημαία ; Το ίδιο ακούστηκε και τότε στα Ίμια να μην αντιδράσουμε απο τους Κοντυλοφόρους που διαμορφώνουν γνώμη ,δεν αντιδράσαμε και που καταλήξαμε στην Υπό Τουρκική Κυριαρχία των Ιμίων σύμφωνα με τους Τούρκους και εμείς το παίζουμε ακόμη Ψύχραιμοι !
Όταν καθημερινά έχουμε Υπερπτήσεις των ανθρωποφάγων απο Τουρκικά Οπλισμένα F-16 και δεν αντιδρούμε τι κάνουμε αντίσταση; ή δεν σέρνουμε την πατρίδα σε Περιπέτειες ;
ΥΠΕΡΠΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ Πάνω απο τους Ανθρωποφάγους … την 30 Μαΐου του 2014 !!
Σχηματισμός 4 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, ο οποίος εισήλθε στις 14:46 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Λέσβου και Χίου, πραγματοποίησε στις 15:11 υπέρπτηση άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι του νησιωτικού συμπλέγματος Φούρνων, στα 2.800 πόδια (2 α/φ) και στα 10.000 πόδια (2 α/φ). Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:16.
Η νηφαλιότητα ,η ψυχραιμία και η κεκαλυμμένη δειλία μας έφεραν εδώ που φτάσαμε και αν δεν αντιδράσουμε δεν θα ξέρουμε που να πάμε !
Μην τα βάζετε με τους νέους μας γιατί αυτοί θα πολεμήσουν και όχι κάτι απόστρατοι Καραβάνες που κόπτονται μόνο για τις Περικοπές των Συντάξεων τους !
Σε λίγο θα μας πούνε το να Υψώνεις Σημαία σε Ελληνικό Έδαφος είναι …Κακούργημα αν Σήμερα ζούσε η Κυρά της Ρω θα την στήναμε στον Τοίχο ;
Πως έλεγε ο Γέρος του Μωριά : Πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου