Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

"Στην "ασφαλή" Αττική είμαστε έτσι; Αυτή είναι η 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή που εκτέλεσαν στην Μάνδρα... Τις φύτεψαν δυο σφαίρες στο κεφάλι μέσα στη αυλή του σπιτιού της...!! ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτή είναι η γυναίκα που εκτέλεσαν στη Μάνδρα
Σε άγρια εκτέλεση παραπέμπει το σκηνικό δολοφονίας της άτυχης 51χρονης Φρειδερίκης Καρζή. Οι αστυνομικοί που έκαναν την αυτοψία στον χώρο διαπίστωσαν ότι φέρει δύο τραύματα στο κεφάλι, που παραπέμπει σε μαφιόζικο χτύπημα, ενώ βρέθηκαν και οι δύο κάλυκες από το πιστόλι που έριξε τις φονικές βολές....
Η 51χρονη, που ήταν πρώην σύζυγος επιχειρηματία που μάλιστα ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων, ονομάζεται Φρειδερίκη Καρζή, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία από το facebook της άτυχης γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου