Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Πάμε πάλι. Ξανά τα ΙΔΙΑ. Επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών στη Μόρια με 6 τραυματίες. Ξέσπασαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και γρήγορα γενικεύτηκαν. ΒΙΝΤΕΟ

 gre1824719_30157448

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μόρια. Τα επεισόδια ξεκίνησαν μέσα στο χώρο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία μεταξύ λαθρομεταναστών και γρήγορα γενικεύτηκαν, με αποτέλεσμα να έχουμε έξι τουλάχιστον τραυματίες....

Οι λαθρομετανάστες μετέφεραν με κουβέρτες τους τραυματίες σε ΙΧ αυτοκίνητα για να τους οδηγήσουν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στην περιοχή μετέφερα τέσσερις τραυματίες, όπως μεταδίδει το lesvosnews.gr.
Επεισόδια μεταξύ μεταναστών στη Μόρια με τραυματίες
Με την επέμβαση της αστυνομίας επανήλθε η τάξη έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, ωστόσο μέσα στο χώρο του hotspot η κατάσταση είναι ακόμα εκρηκτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου