Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Επίσημο κράτος & παρακράτος χέρι - χέρι συγκροτούν "αντιφασίστες" & "αντιρατσιστές" και οργανώνουν διαδηλώσεις ακόμα ΚΑΙ υπέρ του Μπουτάρη. ΠΟΙΟΥΣ λέμε; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αντιφασιστική πορεία πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αντιρατσιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Οι διαδηλωτές..
συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Βενιζέλου, πραγματοποίησαν πορεία, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ και ΠΟΙΟΣ Υπουργός είναι μαζί τους.....
Αποτέλεσμα εικόνας για κεερφα καψιμο σημαιας
Τόσκας και “αντιφασίστες” οργανώνουν διαδηλώσεις, έκτροπα κ.λ.π. ΠΟΙΟΝ επισκέφτεται ο Υπουργός Τόσκας στα γραφεία του; Μα τον περιβόητο αναρχικό σύντροφο Κωνσταντίνου, ΠΟΙΟΣ είναι ετούτος; 
Μπροστά σε κάθε βίαια ενέργεια στην Αθήνα κ.λ.π. 
Αποτέλεσμα εικόνας για κεερφα καψιμο σημαιας
Απο το κάψιμο της ΜΑΡΦΙΝ, στα επεισόδια του Πολυτεχνείου, στο κάψιμο σημαιών, στις καταστροφές περιουσιών, εντελώς ανενόχλητος, και τώρα διοργανωτής συνγκέντρωσης υπέρ του Μπουτάρη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για κωνσταντινου ανταρσυα μαρφιν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου