Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Αγρια νύχτα στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με «βροχή» μολότοφ στα ΜΑΤ. Τα "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" προπονούνται χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ενόχληση. Απλοί ... "ακτιβιστές" είναι που σπάνε , καίνε, ρημάζουν περιουσίες


Άλλη μια νύχτα ταραχών έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο με τα επεισόδια που σημειώνονται κατά καιρούς στα Εξάρχεια.  Τα επεισόδια της χθεσινής νύχτας διήρκησαν περίπου δύο ώρες και ξεκίνησαν με "βροχή" από μολότοφ.  Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ομάδα κουκουλοΦΛΩΡΩΝ...
άρχισε να εκτοξεύει βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.  Η απάντηση των αστυνομικών ήταν άμεση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξαν ούτε προσαγωγές, ούτε συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου