Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ : Του Αρχιφύλακα Ελληνικής Αστυνομίας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Μπουτάρη για τις δηλώσεις του : Χέστηκα αν ο Κεμάλ Ατατούρκ σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ


ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοιΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του Αρχιφύλακα Ελληνικής Αστυνομίας (ΑΓΜ248874) και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
Επικεφαλής του Συνδυασμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
Σας καταγγέλω τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Ιωάννη Μπουτάρη ,ο οποίος σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό , είπε ότι :
Χέστηκα αν ο Κεμάλ Ατατούρκ σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες!
Τα λεγόμενα του πέραν της προσβολής μνήμης των εκατοντάδων χιλιαδων νεκρών Ποντίων,αποτελούν και κατάφορη παραβίαση του «Αντιρατσιστικού» νόμου που λέει:
Η Γενοκτονία των Ποντίων αναγνωρίστηκε επισήμως από τη Βουλή των Ελλήνων το 1994, με τον ν. 2193/1994, το 1998 με το ν. 2645/1998 καθιερώθηκε η 14η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικής μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ενώ με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο που ψηφίστηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο, προβλέπεται σειρά κυρώσεων, μεταξύ των οποίων ακόμα και η φυλάκιση, για όσους αρνούνται τις γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί και από το εθνικό μας κοινοβούλιο.
Συγκεκριμένα, στο άρθρο 2 του Ν. 4285, προβλέπεται πως: «Όποιος µε πρόθεση, δηµόσια, προφορικά ή δια του τύπου, µέσω του διαδικτύου ή µε οποιοδήποτε άλλο µέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέµου, εγκληµάτων κατά της ανθρωπότητας, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών ως τριών ετών ,ενώ σε περίπτωση δημόσιου λειτουργού ,η ποινή που προβλέπει είναι φυλάκιση έξι μηνών ως τριών ετών ,και χρηματική ποινή 10.000 ως 25000 ευρώ!
Καταγγέλω λοιπόν και σας επισυνάπτω και το οπτικοακουστικό υλικό των λεγομένων του Δημάρχου Θεσσαλονίκης αμέσως παρακάτω
!
https://youtu.be/lA6nLwugLlk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου