Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Πολίτης τα έψαλε στον Μηταφίδη για το Σκοπιανό [βίντεο]


[Προσέξτε το τσαμπουκαλίδικο ύφος του γελοίου και τα κομματόσκυλα που τον περιτρυγυρίζουν και σπεύδουν να τον υπερασπιστούν... στο τέλος τους κάνει νεύμα σας τσομπάνος σε γίδια, για να πλησιάσουν κοντά του...]
Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης τα «άκουσε» από πολίτη, για το Σκοπιανό, στο περιθώριο εκδήλωσης για την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Γρηγόρη Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη.
Ο ηλικιωμένος άνδρας ζήτησε από τον κ. Μηταφίδη να μην ψηφίσει στη Βουλή ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία», για την ΠΓΔΜ. «Θα ψηφίσω αυτό που θα αποφασίσει η κυβέρνηση», του απάντησε ο κ. Μηταφίδης.
«Ποια κυβέρνηση; Εσύ Μακεδόνας δεν είσαι;», αντέδρασε ο πολίτης, αλλά ο βουλευτής του απάντησε: «Και επειδή είμαι Μακεδόνας τι έγινε;», ενώ αφού μπήκαν και άλλοι στη συζήτηση, ο κ. Μηταφίδης είπε στον ηλικιωμένο «Δεν πειράζει, στις επόμενες εκλογές να μην με ψηφίσεις. Να ψηφίσεις αυτούς που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο το ζήτημα».
«Κοίτα εκεί να μην χάσετε την καρέκλα», του απάντησε ο πολίτης αποχωρώντας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου